Nikolina, Sanja i Emina oduševljene su iznenađenjem koje su im priredili BioNike i Klikni.hr

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ovoga tjedna za naše čitatelje organizirali smo maleno iznenađenje – dobili su priliku da za sebe ili nekog drugog osvoje komplet kozmetike BioNike. U našem kozmetičkom Facebook čavrljanju sretne ruke bile su Sanja Nježić, Nikolina Ferenčak i Emina Radović koje su već preuzele svoje pakete zbog koji su, kako su nam kazale, vrlo sretne.

Podsjetimo, naše čitatelje na Facebooku smo pitali znaju li koju filozofiju slijedi BioNike kozmetika. Naravno, riječ je o „free-from” odnosno „allergen free” filozofiji

-Naši proizvodi su strogo kontrolirani i na najmanje tragove nikala, kobalta, olova i kroma. Također, parfemi su zamijenjeni aromama vanilije i drugim sastojcima koji se klasificiraju kao hrana. Ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, kao ni gluten, konzervanse, alergene. Upravo zato je BioNike kozmetika sjajan izbor za osobe koje imaju osjetljivu i alergičnu kožu, a samim tim i za osobe s normalnom kožom – otkrila nam je nedavno Lidija Poljak iz tvrtke Pharmatheka Consult koji su zastupnici BioNikea za Hrvatsku.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!