Športske igre invalida Domovinskog rata okupile natjecatelje iz Lipika, Pakraca i Požege

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U organizaciji Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDRA) Lipik u Lipikuje održano Športsko natjecanje invalida Domovinskog rata Požeško-slavonske županije.

Na početku natjecanja, sve sudionike i prisutne uzvanike, među kojima je bio i zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha, pozdravio je Branimir Ljevaković, predsjednik HVIDRA-e Lipik i domaćin događanja.

Stipan Grgić, predsjednik HVIDRA-e Požeško-slavonske županije, uputio je riječi dobrodošlice te naglasio kako se broj članova smanjuje, što nije iznenađujuće s obzirom na starenje braniteljske populacije.

“Danas ćemo održati ove sportske igre i oformiti ekipu koja će predstavljati našu županiju na državnom prvenstvu u Malom Lošinju”, izjavio je Grgić.

Igre je svečano otvorio dožupan Ferdinand Troha, poželjevši natjecateljima puno sreće i sportskog uspjeha, a ekipi koja će predstavljati Požeško-slavonsku županiju zaželio je što bolji rezultat te da dostojno predstavljaju svoju županiju.

“Ovo je prije svega sportsko druženje, ali i prilika za njegovanje prijateljstva, što je izuzetno važno”, dodao je Troha.

Oko stotinu sudionika iz tri podružnice – Lipik, Pakrac i Požega – natjecat će se u disciplinama boćanja, streljaštva, kuglanja, stolnog tenisa, šaha, sportskog ribolova i viseće kuglane, istaknuo je Mirko Veselin, sportski voditelj natjecanja. (mk)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!