Zatvoren wellness u Termalnom vodenom parku. Evo što se događa…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U subotu je Termalni vodeni park Aquae Balissae Daruvar doživio javni linč na Facebooku nakon što su objavili kako je do daljnjega zatvoren njihov Wellness.

Manjak djelatnika

Ipak, priča koja iza toga stoji je jednostavna: jedna im je djelatnica na bolovanju, a jedan djelatnik dao je otkaz. Direktorica TVP-a, Dunja Grubić, ističe kako situacija nije bajna jer su plaće tek minimalac, ali ako bude sreće, situacija bi se uskoro trebala promijeniti. Danas smo ju kontaktirali i kratko je proučila:

– Danas nam jedna zainteresirana gospođa dolazi na razgovor za posao, ako sve prođe dobro, već sutra bi mogla biti prijavljena i mogla bi početi raditi. I djelatnica koja je na bolovanju vratit će se kroz desetak dana, nadamo se, pa će onda i Wellness ponuda biti potpuna. No, djelatnika manjka, ne samo u TVP-u, već posvuda, pa smo sretni što ih imamo dovoljno zaposlenih na svim ostalim poljima. Nadam se da naš zatvoreni Wellness sutra više neće biti problem toliko velik koliko je ispao u javnosti – poručila je Grubić koja je pojasnila kako je Wellness bitan, ali najviše posjetitelja ipak privlače bazeni i restoran.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!