Odličan nastup mladih bjelovarskih plesača na Prvenstvu Hrvatske u Crikvenici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Crikvenici  je održano Prvenstvo Republike Hrvatske u umjetničkim plesovima u organizaciji HSPS-a i plesnog kluba Crikvenica, a sudjelovalo je sedam klubova s 272 natjecatelja u formi pojedinaca, dua, tria, malih i velikih grupa.

Među natjecateljima bili su  članice i članovi ŠPK H-8 kojima je to bilo i prvo natjecanje. Rezultati su bili očekivani te nije bilo razočarenja već samo radost.

Boje Bjelovara branili su : Domagoj Pavlić (solo-show dance, mladež-18 mjesto), Laura Aščić (solo-jazz dance,osnovci-10 mjesto), Ognjen Vukobradić (solo-jazz dance,st.mladež-8 mjesto), Nikolina Škrlec (solo-jazz dance, odrasli-7 mjesto), do zlata bez konkurencije došle su Lea Aščić-Lea Jaković (duo-jazz dance, ml.osnovci-1 mjesto). Svoje zadovoljstvo ne kriju u klubu jer je to bio prvi u povijesti nastup i natjecanje u okviru Hrvatskog sportskog plesnog saveza, čiji je član i ŠPK H-8 koji razvija i taj plesni pravac od prošle jeseni.

Iduća tri velika natjecanja, pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara, općine Veliko Trojstvo i Bjelovarsko-bilogorske županije ‘HRVATSKA PLEŠE U VELIKOM TROJSTVU’ održat će se u organizaciji ŠPK H-8 u Sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu: ,,Trofej grada Bjelovara,, u standardnim i latinsko-američkim plesovima dana 29.4., za ,,Trofej BILOGORA-Veliko Trojstvo,, u umjetničkim i urbanim plesovima dana 13.5. i ,,Dance CUP Bjelovar,, plesni festival dana 14.5.2023.

Interes i rezervacije u turističkim objektima po Bilogori već su krenula i organizator se nada da će turistički kapaciteti moći primiti najavljene plesne grupe.

U Klubu ističu da se djeca i mladi mogu uključiti u treninge standardnih i latinsko-američkih plesova, suvremenog kreativnog plesa, hip-hop i jazz dance, a sve informacije mogu se dobiti na mob. 092 176 74 66.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!