Daruvar: Sportska dvorana dobiva novi pod i izolaciju. Projekt je vrijedan više od 190 tisuća eura

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Gradonačelnik Damir Lneniček sa predstavnicima tvrtke Multi sport d.o.o. iz Cerovlja potpisao je Ugovor o izvođenju radova na zamjeni sportskog poda i izvedbi drenaže Gradske sportske dvorane u Daruvaru.

Poslove stručnog nadzora nad izvođenjem radova vršit će tvrtka Daing d.o.o. iz Daruvara. Inače, predmetni radovi predviđaju demontažu postojećeg sportskog poda i ugradnju novog na ukupnoj površini od 1.345 m2, te izvođenje drenaže oko vanjskih zidova dvorane kojim će se riješiti višegodišnji problem prodiranja vlage u objekt.

Ukupna vrijednost radova iznosi 193.894,67 EUR od čega Ministarstvo turizma i sporta sufinancira iznos od 67.919,32 EUR, a Grad Daruvar ostatak do punog iznosa.

Nakon izvođenja ugovorenih radova Gradska sportska dvorana imat će potpuno novi sportski pod ( parket ) najviše kvalitete koji će biti značajno sigurniji i pogodniji za korištenje sportaša i koji će omogućiti održavanje sportskih priredbi najvišeg ranga.

Grad Daruvar odvaja značajna sredstva za gradski sport i poboljšanje gradske sportske infrastrukture i ovo je nakon Projekta sanacije borilišta Sokol još jedan značajan korak u tom smjeru.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!