Dr. Marušić Marić: U godinu dana ordinacija je postala prepoznatljiva s kvalitetom usluge, a pohvale pacijenata su mi najveći vjetar u leđa

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Godinu dana je prošlo otkako je mlada bjelovarska liječnica Maja Marušić Marić, specijalistica interne medicine i subspecijalistica endokrinologije i dijabetologije, otvorila vlastitu specijalističku ordinaciju interne medicine. Kaže da je zadovoljna s postignutim, ali joj je još važnije što su pacijenti zadovoljni.

-Radimo, napredujemo i zadovoljna sam s postignutim u godinu dana. Posebno mi je drago što su pacijenti zadovoljni i mnogi mi kažu da nikada nisu imali priliku duže se zadržati s liječnikom i ispričati im sve svoje tegobe te doživjeti tako temeljiti pregled. To mi daje posebnu energiju za daljnji rad – kaže Marušić Marić i dodaje.

-Puno se radi, tu je sa mnom i jedna medicinska sestra, ostvarili smo suradnju s poliklinikom Labplus iz Zagreba. Kod nas se, između ostalog, mogu napraviti i kompletne laboratorijske pretrage, a sada nam i dva doktora iz bolnice dolaze kod nas raditi ultrazvuk abdomena. Usluga je kvalitetna, brza i kao što sam rekla, pacijenti su iznimno zadovoljni što mi je najvažnije – istaknula je liječnica Marušić Marić koja nam je otkrila da su danas, kao i nakon prvog dana otvaranja, svi pacijenti otišli kući s cvijećem kao znakom pažnje.

Podsjetimo, ordinacija se nalazi na adresi Antuna Mihanovića 15a, a sve informacije se mogu dobiti na broj telefona 043/228-228 ili na mail ordinacija.marusic.maric@gmail.com kao i na facebook stranici Specijalistička Ordinacija Interne Medicine dr. Maja Marušić Marić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!