[FOTO] Bjelovarski kuglači s turnira u Čakovcu vratili se bogatiji za čak četiri nove medalje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Protekle nedjelje, 22. rujna, neki od najmlađih bjelovarskih kuglača i kuglačica nastupili su na turniru Future Stars u Čakovcu i ostvarili izvrsne rezultate. Od ukupno 16 mladih članova kluba, njih sedam nastupilo je na ovom turniru.

– Pripreme su počele prije mjesec dana, a na natjecanje nisu išla sva djeca iz kluba. Možemo reći kako je ovaj turnir zapravo i uvod u kuglačku sezonu jer je počeo relativno rano, kao i početak priprema za kuglačku sezonu koji je bio oko 15. kolovoza – kazao je trener Kuglačkog kluba Bjelovar, Dario Blaško, koji je s Alenom Pucarinom vodio mladu ekipu Bjelovarčana na turniru.

S ovog turnira natjecatelji su se vratili s ukupno četiri medalje, ostvarivši sjajan uspjeh. U najmlađoj kategoriji U13, Rino Šelir zauzeo je 8. mjesto, Jakov Barić 5. mjesto, Ivan Milković 4. mjesto, dok je Patrik Pucarin osvojio odlično 3. mjesto i brončanu medalju. U kategoriji U15, kod djevojčica, Lena Maslek briljirala je i osvojila 1. mjesto te zlatnu medalju. U istoj kategoriji, kod dječaka, Patrik Dedić, 14-godišnjak s velikim potencijalom, također je osvojio 1. mjesto i zlatnu medalju, što je još jedan dokaz njegovih impresivnih sposobnosti. U kategoriji U19, kod djevojčica, Lara Blaško također je bila na vrhu te osvojila 1. mjesto i zlatnu medalju.

– U studenom slijedi sprint, iza toga idu pojedinačna prvenstva, turnir za podmladak, a u ožujku iduće godine kreću turniri po gradovima. Kao i prošle godine tu su Sisak, Varaždin, Bjelovar, Novska, Čakovec, Pakrac i Požega – istaknuo je Blaško i nadodao kako se klub bazira na pojedinačnim prvenstvima.

Klub se s ponosom može pohvaliti s čak 19 mladih kuglača u svojim redovima, a ujedno pozivaju i nove članove da se pridruže i postanu dio ove talentirane ekipe.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!