Zekanović: Znate li tko je S.B. koja je na Tomislavcu prodavala petarde pa zaradila policijsku prijavu?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sjednica Hrvatskog sabora započela je iznošenjem stajališta po klubovima zastupnika, a prvi na redu je bio Hrvoje Zekanović, koji se obrušio na Sandru Benčić, Most i predsjednika Zorana Milanovića.

“Dat ću ključne informacije za javnost i medije. Čuli smo jučer da se Milanović uznemirio kada se počelo govoriti o dvije Hrvatske, slažem se s Plenkovićem da je jedna Hrvatska koja radi, a jedna koja prodaje petarde na Tomislavcu, neovlašteno. Vidim da su neki iz ljevice objesili lica, znaju o čemu se radi. Protiv S.B. je 2001. godine PU zagrebačka podnijela prekršajnu prijavu jer je na Tomislavcu građanima nudila prodaju pirotehnike, vrijeđala i omalovažavala. Pogodite o kome se radi, bila je visoko pozicionirana aktivistica u Centru za mirovne studije, studirala je 18 godina, a danas kada govori, snažno maše rukama. Ovaj dokument je javno dostupan”, rekao je Zekanović, aludirajući da je S.B. zapravo Sandra Benčić.

“Imamo dvije Hrvatske, jednu koja marljivo radi i jednu koja spava, ta koja spava je na Pantovčaku i još spava, a ako se probudila, vrhovnik uspješno pravi udubljenja na kauču, simptomatično je kada je vrhovnik Milanović jučer jadan, malo ti ga je milo, 17 puta spomenuo kada je bio premijer. 2015. godine smo ga nabili nogom iz politike i danas radi udubljenje na kauču i nekad pokuša napraviti metež u javnosti. Moram spomenuti i one koji žele dovesti S.B. i slične, a to su drugovi Mostovci. Zamisli da je netko iz većine napravio to što je napravio Rasprdić, pardon Raspudić, s tobožnjim učlanjenjem u Most? Glavna vijest bi to bila. Izgubio je vjerodostojnost. Vidjet ćemo kome smeta što sam govorio protiv S.B.”, rekao je Zekanović i izazvao povredu poslovnika.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!