Ugledni sportski novinar pronašao krivca za Dinamov poraz

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mario Zorko, bivši glavni urednik Sportskih novosti, komentirao je Dinamov poraz u Splitu na svojoj Facebook stranici.

“Ako netko još ne može prihvatiti dokle MOŽEMO padat Dinamo, pogledajte Cibonu! Na Poljudu pali baš kao prava konferencijska momčad, da ne kažem grubo seoska momčad, kao ogledalo svega u klubu. Čestitke, drugi put od Hajduka u dva mjeseca. Pod dirigiranjem udružene sekte “Dinamo, mi to Možemo” ( Dinamo, to smo mi + Možemo) klub galopirajuće napreduje. Slijedi teško europsko gostovanje u Prištini, zamislite, i tamo će biti pun stadion i uzavrelo ozračje, nemoguće za igrati.

Dinamo svoju Europu brani protiv Balkanije na Kosovu s trenerom koji je s debaklom od drugorazredne češke Sparte prvi put u karijeri “izborio” neki europski kup, pa makar i trećeligaški! Zvuči preapsurdno? Ali je Dinamova realnost.Uzgred, “novi Dinamo” paralelno plaća tri trenera (izdašne odštete u ratama dvojici prethodnika!) i izbacuje iz Maksimira sve nepodobne koji žive i razumiju nogomet i funkcioniranje kluba (prošlog tjedna samo Marijana Vlaka i Jozu Bandića).

Nema veze, pokazat će se raskoš novog smjera protiv Rudeša, Ponikvi ili Astane. I nagradit će ih udružena sekta ”Dinamo, mi to Možemo” s funkcionalnim stadionom u Kranjčevićevoj do 10.000 mjesta, taman po konferencijskoj mjeri. Možda će jednom i taj klub imati triput više članova nego mjesta u Kranjčevićevoj, kao Hajduk sa 100.000 članova triput više od rasprodanog Poljuda.

Uzgred, razvlaštena i uništena Cibona u stečaju, danas je igrala regionalnu ‘konferencijsku’ ligu u Čačku.Rezultat do 21.00 sat još nije objavljen ni na portalu Sportskih. Ako je to nekome vijest, glatko su izgubili. Toliko što znači cibonizacija”, zaključuje Mario Zorko na svojoj Facebook stranici.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!