Evo zašto lijevi mediji Primorcu pod hitno moraju oduzeti pravo da mu se gadi korupcija

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nezavisni kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Dragan Primorac rekao je jučer nešto toliko skandalozno da je dio medija nakon te njegove izjave instantno proglasio izvanredno stanje. Ne postoji niti jedan lijevi portal koji imalo drži do sebe, a da već nije unajmio najmanje jednog kolumnista da u startu ubije i samu pomisao na plod koji bi se mogao razviti iz sjemena koje je posadio kandidat Primorac svojom bezbožnom izjavom.

Primorac je, naime, rekao da mu se gadi korupcija.

Što, očekivali ste neku skandalozniju izjavu od te?

Gadi mu se korupcija, što je tu čudno? Zar se ne gadi korupcija svakom normalnom građaninu Hrvatske? Ne bi li se svakom kandidatu za predsjednika trebala gaditi korupcija?

Nije li ustvari pohvalno to kada kandidat za predsjednika države kaže da mu se gadi korupcija?

Ne.

Ne, ako dolazi s desne strane spektra.

Korupcija se smije gaditi samo ljevičarima.

To je jedino što je hrvatskoj ljevici preostalo. Zgražanje nad korupcijom.

Bez obzira što je bezbroj puta dokazano, pogotovo u Hrvatskoj, da virus korupcije ne bira između lijevih i desnih nego napada jednako. Jedina razlika je u tome hoće li vlast dopustiti lijekove protiv korupcije ili ne, a vladi Andreja Plenkovića doista se ne može prigovoriti da štiti osobe osumnjičene za korupciju.

To je glavni razlog zbog kojeg je izjava Dragana Primorca sablažnjiva ljevici. Ona implicira da bi kandidat za predsjednika kojeg podržava HDZ mogao biti – pošten. Štoviše, da bi mogao biti borac protiv korupcije jer mu se ista gadi.

A o čemu bi onda pisali lijevi mediji? Nitko neće klikati na članke u kojima HDZ ukazuje za korupciju.

To je razlog medijske kanonade na Primorčevu izjavu, zato se mahnito zovu kolumnisti, a Primorcu užurbano oduzima pravo na poštenje.

U hrvatske birače ne smije se usaditi sumnja da postoji pošteni kandidat za predsjednika kojeg HDZ podržava. Jer u tom slučaju hrvatski birači mogli bi ga izabrati.
I što ćemo onda?

Imati predsjednika koji ne lupa kao otvoren prozor, ne radi skandale čim zine. Koji ne čuva svoje frendove donatore kad uzurpiraju pomorsko dobro. Koji se ne vozi vojnih helikopterom na janjetinu. Koji nije naš.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!