Borba protiv korupcije na Milanovićev način: Taksi helikopterom od jutra do sutra

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Čitava vojska simpatizera lika i djela Zorana Milanovića ovih dana krenula je u obranu njegova komfornog načina života na račun poreznih obveznika. Tako nas je bivši vojni pilot na N1 televiziji pokušavao uvjeriti da Milanović kao glavni zapovjednik oružanih snaga smije helikopterom kad god mu se prohtije. Jer eto, vojni piloti ionako moraju voziti vojne helikoptere. Pa zašto onda ne bi taksirali predsjednika po Hrvatskoj i inozemstvu. Da se jadan ne mora gužvati u neudobnom predsjedničkom Audiju A8 po prepunim hrvatskim autocestama.

Nacionalna ugroza

Bivšem vojnom pilotu u redu je i to što se predsjednik RH dosjetio pa je 2020. godine svoje vožnje proglasio vojnom tajnom. I stvarno, nacionalna je ugroza kad narod sazna da njihov sadašnji predsjednik koristi privilegije poput predsjednika Tita iz vremena kada je Hrvatska bila dio Jugoslavije.

Ne bi uopće bilo sporno da Milanović turistički razgledava Hrvatsku i inozemstvo iz prekrasnih crnih Black Hawk helikoptera, kada bi to htio priznati. Pa tko normalan ne bi poželio barem jedan krug u tako moćnoj zvijeri, kada bi mu se pružila prilika. A pogotovo mačo predsjednik koji se, prisjetimo se, voli penjati po vojnim patrijama svojim vještim tigrovskim skokovima.

Skromni čovjek iz naroda

Ali, predsjednik Milanović ne želi reći da mu nema ničeg boljeg nego provesti popodne ispod zujanja rotora dok mu povjetarac miluje kosu, a on sav važan promatra Hrvatsku ispod sebe. Milanović to ne želi priznati jer to narušava njegov imidž skromnog čovjeka iz naroda.
Koji sam za sebe tvrdi da je upravo on najveća brana rastrošnosti, korupciji, mitu i svim ostsalim negativnostima.

Pravi, privatni Zoran Milanović obožava skupe butelje, skupe restorane i skupe helikoptere.

Zoran Milanović za javnost takve ljude prezire i vrijeđa. Milanović za javnost se zgraža takvih zlouporaba novca poreznih obveznika.

„Kako samo može pasti na pamet predsjedniku jedne Republike da se vozi helikopterom na žderanje i onda to proglasi vojnom tajnom? Pa je li to normalno ponašanje. Pa to je banda koji živi da iz vas izvuče i zadnji eurocent za svoj račun”, komentirao bi Zoran Milanović za javnost ponašanje privatnog Zorana Milanovića.

No, kako je riječ o istoj osobi, Milanović šuti i u boj šalje svoje izaslanike da brane neobranjivo.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!