Ždralice pokreću mlade i motiviraju ih da nauče plesati

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mladi do 25 godina s područja županije mogu se do petka prijaviti na online radionicu društvenog plesa kojeg organiziraju daruvarske Ždralice. Radionice se organiziraju u sklopu projekta CoolturaONica, a vodi ih poznata plesna pedagoginja i plesačica Petra Jeričević.

– Radionice kreću sredinom studenog i trajat će do sredine prosinca. Bit će osam online radionica, svaka u trajanju od 60 minuta – kaže Nada Berić, voditeljica projekta.

Radionice su ograničene na 15-esto sudionika, a dio zainteresiranih se već javio. Za sada su to uglavnom mladi oko 20-ak godina, a ako se prijave nešto mlađi, osnovnoškolski uzrast, radionice će se prilagoditi uzrastu, kaže Berić. No, mjesta još ima.

– Pozivamo sve mlade koji su voljni plesati, oni ne moraju imati neka znanja u plesu, jer se kreće od osnova. Ako će grupa biti malo naprednija, onda će se krenuti sa usavršavanjem koraka – pojašnjava.

Prijaviti se možete putem maila zdralice@gmail.com ili na broj telefona 097 664 9356. Sve dodatne informacije možete saznati i na Facebooku Ždralica gdje trenutno stoji i poziv da svi koji imaju staru, čistu odjeću, odnosno pamučne materijale, mogu iste čitavi tjedan dostaviti do Ždralica koje će ih reciklirati i od njih napraviti nešto korisno i lijepo.

FOTO: Pixabay


PODIJELI S PRIJATELJIMA!