Veliki uspjeh: Bjelovarski plesači s međunarodnog natjecanja vratili se s 13 medalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Varaždinu je održano  bodovno međunarodno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima i međunarodni otvoreni bodovni turnir. Učestvovalo je 26 klubova iz HR i susjednih zemalja sa preko 360 natjecatelja a sudilo je 12 sudaca.

Plesni klub ,,H-8,, osvojio je ukupno 13 medalja.

Do medalja su došli: Ramona Pečar na BT osvojila je 1.mjesto u LA i 2.u ST, Hana Birač 3.mj.i brončana medalja u ST, Ameli Koščak Vukobrat u obje plesne discipline osvojila je 2.mjesta i srebrne medalje, Sara Haistor 2.mjesto u LA i srebrnu medalju, Matea Prskalo 3.mjesto i brončanu medalju, plesni par Arijan Marković-Glorija Berec osvojili su 3.mjesta i brončane medalje, Leon Grgić bez konkurencije osvojio je u obje plesne discipline 1.mjesta i zlatne medalje.

Dobar plasman ali bez medalja ostvarile su:Lana Pogledić, Marta Novaković, Jana Polak, Erika Kiđemet, Tia Ivana Palata, Mateja Kolarić, Lana Ivanika i plesni par Borna Kovačević-Petra Filipan 4.mjesto u LA plesovima.

Na OPEN međunarodnom turniru za bodove i za međunarodni rejting listu u sportsko nadmetanje ušle su Ramona Pečar (kategorija -osnovci) koja je osvojila u obje plesne discipline 1.mjesta i zlatne medalje, Hana Birač (kategorija- starija Mladež) 6.mjesto u ST i 9.u LA, Ameli Koščak Vukobrat u obje plesne discipline 4.mjesta tj.korak do medalje.

U klubu su zadovoljni osvojenim mjestima s nadom da će već slijedeće natjecanje , koje se održava u Zagrebu, pokazati da se može i bolje.
U Klubu zahvaljuju Gradu Bjelovaru, Sportskim zajednicama grada i županije na podršci.

U Klubu ističu da su krenuli treninzi suvremenog kreativnog plesa, hip-hop i jazz dance a sve informacije mogu se dobiti na mob. 092 176 74 66. Navedeni plesni pravci su od nedavna u kategoriji sportskih plesova te kao takovi ulaze u nacionalna i školska natjecanja.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!