Evo koliko će ugostitelji morati izdvojiti za najam lokacija na Terezijani

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar kao organizator manifestacije ‘Terezijana’ koja će trajati od 16. do 19. lipnja objavila je natječaj za davanje u zakup lokacija za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na manifestaciji.

Tako početna neto cijena na Trgu Eugena Kvaternika (površina parka pored paviljona s ugostiteljskom kućicom – južna strana) iznosi 5 tisuća kuna. Ponuda se mora temeljiti na pripremanju i usluživanju hrane uz piće.

Nadalje, na Trgu Eugena Kvaternika (površina parka pored paviljona – sjeverna strana) iznosi 4 tisuće kune, površina ispred Alfa radija iznosi 3 tisuće kuna i površina od Cafe bara Relax do korza također iznosi 3 tisuće kuna. Površina po lokaciji iznosi 200 metara kvadratnih.

Dva su mjesta osigurana isključivo za postavljanje šanka i to pokraj glavne pozornice i početna neto cijena po lokaciji je 2.500 kuna. Površina po lokaciji iznosi 50 metara kvadratnih.

Dvije lokacije su osigurane za posluživanje craft piva. To će biti male bijele kućice blizu DM-a, a početna neto cijena je 1500 kuna.

Na Trgu Hrvatskog Sokola gdje će se održati Open Air Festival Terezix predviđeno je jedno mjesto samo za postavljanje šanka. Početna neto cijena iznosi 1500 kuna.

Foto – Štefan Brajković


PODIJELI S PRIJATELJIMA!