Koljić: Znam tajnu uspjeha u ugostiteljstvu, ali je mnogi ne žele čuti
U čemu je tajna najmlađe bjelovarske kavane da su sve terase uvijek pune, pitali smo Srećka Koljića, prvog gradskog ugostitelja. Naime, bivši Ritam grada nije se mogao pohvaliti ni upola manjim posjetom pa onda i prometom od današnjeg Piafa. Puna je i vanjska, „pušačka“ terasa bez obzira što temperature baš nisu za sjediti vani.
-Nema tajni, rekao nam je Srećko. – Jedina tajna uspješnog ugostiteljstva su ljudi, kako oni koji nose tacne tako i gosti. Mi u sva tri objekta imamo mlade i motivirane ljude zadovoljne plaćom i uvjetima na poslu pa se to vidi i u ophođenju s gostima, dodaje Koljić.
Zaključuje da mnogi ugostitelji misle kako uspjeh dolazi sam od sebe, a dobrih rezultata nema bez puno rada i truda. Baš kao i u brojnim drugim zanimanjima.