Ovog vikenda Alfa radiju uživajte u hitovima grupe Roxette i Zorice Kondže

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vikend izdanje The best of-a ponovno donosi dva nova glazbena izdanja.

Subotnja emisija posvećena je najpopularnijoj švedskoj grupi nakon Abbe, a to je Roxette. Marie Fredriksson i Per Gessle dvojac je koji je oduševio cijeli svijet još 80-ih, a hitove su neumorno nizali i u narednih nekoliko desetljeća.

Roxette i njihov prepoznatljiv imidž te moćan vokal pjevačice Marie koja je, nažalost, u međuvremenu preminula, osvojili su cijeli svijet, a donijeli su im i brojna priznanja. Pjesma ‘It must have been love’ korištena je i u filmu ‘Zgodna žena’ sa sjajnim Richardom Gereom i Juliom Roberts te tako postala jedan od najvećih hitova u njihovoj karijeri.

Nedjelja pak donosi druženje sa Zoricom Kondžom, jednom od najboljih domaćih vokalistica koja i dan danas pjeva jednako dobro kao i na počecima karijere.

Glazbena priča Zorice Kondže započela je još 70-ih, jedan od najljepših perioda veže je uz grupu Stijene nakon čega je uslijedila i vrlo uspješna solistička karijera. Ova vrsna pjevačica jedna je od vokalno najjačih domaćih glazbenica, a u njen prepoznatljiv sopran unatrag više od 40 godina karijere zaljubile su se brojne generacije. Treba spomenuti i da je Zorica jedna od domaćih pjevačica koje su u karijeri snimile i velik broj nezaboravnih dueta.

Ne propustite vikend druženje u glazbenoj emisiji The Best of urednice i voditeljice Dijane Čerčić Škreblin od 9 sati na 100,1 MHz.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!