[FOTO]Pripremite se za blagdan: Aranžmani za svaki budžet

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Cvjećarnica Andy postala je omiljeno mjesto za kupovinu cvjetnih aranžmana u Daruvaru, posebice u vrijeme blagdana Svih svetih. Vlasnica Andrijana Vinković otkrila je koje su vrste aranžmana najpopularnije među kupcima te kako se kreću cijene.

U ponudi Cvjećarnice Andy prevladavaju aranžmani od prirodnih materijala. -Kupci vole prirodne i moderne kombinacije s ekološkim naglaskom. Posebno su popularni vijenci i aranžmani koji kombiniraju krizanteme, ruže, ljiljane, margarete i karanfile, često upotpunjene jesenskim detaljima i finijim cvjetovima.

Cvjećarnica nudi aranžmane u širokom rasponu cijena kako bi svaki kupac mogao pronaći nešto prikladno. -Cijene su velike, svi kažu da je dosta skupo, ali moji kupci većinom ne biraju. To su aranžmani od nekih 60 eura do 100 eura, ono što oni žele i naruče. No, u slobodnoj prodaji uvijek ima aranžmana od nekih 20 eura pa nadalje. To je nešto manje, mislim svakome prihvatljivo. Postoje i posebni aranžmani kojima su cijene od 150 eura pa nadalje. Oni sadrže malo ekskluzivnije cvijeće tipa strelicije, proteje, amarilisa, anturiuma. Znači, to je nešto skuplje i ekskluzivnije – dodaje Andrijana.

Unatoč tome, Andrijana se uvijek sprema za one koji dolaze u zadnji trenutak. Uz pomoć prijateljica i obitelji, zajedno pripremaju aranžmane, dok suprug rado uskoči u pomoć kad je potrebno. -Tu je suprug koji uleti s nekom dodatnom pomoći, znači, staviti cvijeće u vodu, podrezati ga i tako – istaknula je.

Andrijana naglašava važnost dugogodišnjih kupaca koji često naručuju iste aranžmane kao i prošle godine. – Većinom radim s dugogodišnjim kupcima koji dolaze s uputama da žele isto kao prošle godine – kaže Andrijana. Narudžbe su joj počele stizati još u rujnu, konstantno stižu, a stizat će i do zadnjeg dana.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!