Ususret povijesnom dvoboju s Bilima na Brdo stiže novo pojačanje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Uoči povijesnog dvoboja osmine finala hrvatskoga nogometnoga kupa protiv HNK Hajduk Split (30. listopada od 14 sati), u redovima Mladosti iz Ždralova ostvaren je novi zvučan transfer. Naime, novi igrač ovog Bjelovarsko-bilogorskog trećeligaša postao je Luka Marin.

Riječ je o 26-godišnjem nogometašu koji može igrati na pozicijama lijevog bočnog i stopera, a svoje prve nogometne korake napravio je u omladinskoj školi NK Osijek. Participirao je u svim osječkim dobnim uzrastima, potom i u tamošnjem drugom sastavu, da bi zatim sreću potražio u mađarskom Diosgyoru. Osim navedenoga, Marin je branio boje pulske Istre 1961., dok je posljednjih godinu dana proveo u Zrinjskom iz Mostara, odnosno Širokom Brijegu.

Koliko je dobar posao odradila uprava jedne od mnogobrojnih hrvatskih Mladosti govori i činjenica da se ovdje radi o momku koji je upisao 58 nastupa u Super Sport Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. 13 puta je obukao dres bosansko-hercegovačkih Premijerligaša, a u svom raznovrsnom životopisu ima i europske nastupe u sva tri Uefina natjecanja. Igrao je kvalifikacije za Ligu prvaka te Europsku i Konferencijsku ligu.

Dakle, Marin, kojemu želimo dobrodošlicu u bjelovarsko predgrađe može se nazvati još jednim kapitalcem u crvenoj svlačionici. Inače, on se već susretao sa splitskim Hajdukom. Posljednji put kao član Puljana 7. travnja 2023. godine. Tada je na stadionu „Poljud“ odigrao cijeli meč, meč koji je okončan s miroljubivih 2:2.

Filip Mlinar


PODIJELI S PRIJATELJIMA!