Tjedan dana do utakmice godine. Začudo ulaznica još ima.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tek nešto više od tjedan dana dijeli od povijesnog susreta seniorske momčadi NK Mladost Ždralovi. U srijedu, 30. listopada, s početkom u 14 sati, na novoizgrađenom Gradskom stadionu u Bjelovaru, Mladostaši će odmjeriti snage s jednim od najpoznatijih hrvatskih klubova – splitskim Hajdukom. Ovaj susret osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa za sezonu 2024./2025. donosi veliki izazov budući da u Bjelovar stiže trenutno vodeći sastav SuperSport Prve hrvatske nogometne lige.

Očekuje se da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta, s predviđenih 2500 do 3000 gledatelja. Do sada je prodano oko 1600 ulaznica, a sve ulaznice za sjedeća mjesta već su rasprodane po cijeni od 20 eura. Svima onima koji žele prisustvovati ovom nesvakidašnjem događaju, još uvijek su dostupne stajaće ulaznice po cijeni od 15 eura. Ako još niste nabavili svoje karte, to možete učiniti u klupskim prostorijama ili u jednom od sljedećih kafića Mont, LA ili Cappuccino 2.

Djeca koja nose obilježja bilo kojeg sportskog kluba iz Bjelovarsko-bilogorske županije (nogometnog, rukometnog, košarkaškog i sl.) imaju besplatan ulaz i bit će smještena iza sjevernog gola. S druge strane, najavljen je i dolazak Torcide koja će biti smještena iza južnog gola. U Split je poslano oko 500 ulaznica, a Torcidaši će moći kupiti ulaznice i na dan utakmice, pri ulasku na poseban ulaz južne tribine, po cijeni od 10 eura.

Rukovodstvo NK Mladost Ždralovi naglašava da organizacija utakmice ide prema planu te su u svakodnevnom kontaktu s bjelovarskom i splitskom policijom. Trenutno se radi na završnom uređenju travnjaka i cijelog stadiona. U suradnji s tvrtkama Demarinig i Hidroregulacija Bjelovar postavljaju se ograde oko terena, dok su montažne tribine, koje su bile najavljene, zbog operativnih razloga otkazane.

Igrači i treneri Mladosti spremni su za ovaj veliki izazov i s nestrpljenjem iščekuju utakmicu. Uzbuđenje je veliko, a cilj im je pružiti svoj maksimum. Ipak, iz kluba poručuju da je ovaj dvoboj s Hajdukom nagrada za sav dosadašnji trud, no da im je važnija nadolazeća prvenstvena utakmica, ona koja ih očekuje u Dugom Selu u subotu, 26. listopada.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!