Mladić (19) uhićen zbog brutalnog iživljavanja i pljačke u Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Policijski službenici u Bjelovaru dovršili su kriminalističko istraživanje te uhitili 19-godišnjaka zbog napada i razbojništva nad 49-godišnjim muškarcem, počinjenog 2. listopada. Incident se dogodio u večernjim satima u jednom stanu na području Bjelovara.

Nakon kraćeg svađe, 19-godišnjak je tjelesno napao 49-godišnjaka udaravši ga šakama po glavi i tijelu. Kada je muškarac pobjegao u kupaonicu, za njim je došao 19-godišnjak koji ga je nastavio udarati i od njega zatražio da iz džepova izvadi sav novac koji ima kod sebe te da mu ga preda, a što je muškarac u strahu i učinio.

Za vrijeme dok mu je davao novac u ruke, 19-godišnjak je zaprijetio da će mu zapaliti kuću ukoliko događaj prijavi policiji. Potom ga je gušio ne dopuštajući mu da iziđe iz stana. Nakon nekog vremena, 49-godišnji muškarac je uspio pobjeći iz stana da bi 19-godišnjak trčao za njim, sustigao ga i rukama odgurnuo uslijed čega je on udario glavom u štok terase ugostiteljskog objekta i zadobio tjelesne ozljede. Kada je ustao, 19-godišnjak ga je gurnuo na cestu gdje je pao na asfalt i dodatno se ozlijedio, a počinitelj je pobjegao.

Kriminalističkom istragom utvrđeno je da je 19-godišnjak počinio kaznena djela razbojništva, sprječavanja dokazivanja i prijetnji. Provedene su sve potrebne istražne i dokazne radnje, nakon čega je uhićeni mladić predan pritvorskom nadzorniku.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!