Napeto na nogometnim travnjacima diljem županije: Bilogora drži vrh, Kamen preskočio Gordowu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Proteklog vikenda nastavljena su uzbuđenja u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Bjelovarsko-bilogorske županije. Odigrano je deveto kolo, a snage su odmjerili i postignuti su sljedeći rezultati:

HNK DARUVAR – HNK ROVIŠĆE 2:2
NK BILOGORA KAPELA – NK IVANSKA 1:1
NK RIBAR KONČANICA – NK ČAZMA 1:3
NK BILOGORAC VELIKO TROJSTVO – NK HAJDUK HERCEGOVAC 3:3
NK TRNSKI NOVA RAČA – NK BRESTOVAC 3:2
NK LASTA GUDOVAC – NK GORDOWA VELIKI GRĐEVAC 3:1
NK BILO VELIKA PISANICA – NK KAMEN SIRAČ 0:3

Nadalje, obzirom na gore navedene krajnje ishode domaće momčadi su ostvarile samo dvije pobjede. Tri utakmice su okončane podjelom bodova, dok su gosti s terena sa sva tri boda otišli u također dva navrata. Pritom je sveukupno postignuto 28 zgoditaka – 13 su zabili domaćini, a gosti su mrežu domaćih čuvara zatresli 15 puta.

Prvo mjesto nakon devetih ovosezonskih natjecateljskih 90+ minuta i dalje drži momčad Bilogore iz Kapele s 23 boda na svom kontu. Slijedi drugoplasirani sastav Daruvara s 22 boda uz napomenu da se bodovna gužva nastavlja i na: trećem, četvrtom, petom te šestom mjestu. Naime, na okruglih 20 bodova su igrači Kamena iz Sirača, četvrti NK Gordowa Veliki Grđevac ima ih 17, krug pet najboljih ovoga trenutka zatvaraju nogometaši Hajduka iz Hercegovca koji se mogu pohvaliti s 14 osvojenih bodova, a tu je i probuđeni Trnski iz Nove Rače. On je na brojci 13 u rubrici bodovi.

Sve ovo zapravo znači da ravnopravnije gotovo ne može. Kamenovci su preskočili Gordowu, račanski Trnski se s novim trenerom Martinom Cajnerom polako, ali sigurno diže, baš kao i Čazmanci koji su, predvođeni strategom Mariom Petrovićem nakon dugo vremena „fenjer“ prepustili Ribaru iz Končanice. Stoga smo sigurni da nas i u budućnosti očekuje zanimljivo nadmetanje. (Filip Mlinar)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!