Rad, znoj i trud itekako se isplate: Posebna priča o bilogorskom batatu dogurala do Startaj Hrvatska!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Karolina i Sven Perec iz Bjelovara ovogodišnji su sudionici projekta “Startaj Hrvatska”, kojeg nekoliko posljednjih godina provode Nova TV i trgovački centar SPAR. Riječ je o jedinstvenom TV formatu s ciljem “probijanja” malih poduzetnika na tržište, odnosno SPAR-ove police. U odabiru se prvenstveno gledaju kvalitetna i inovativna ideja.

Bračni par Perec bavi se proizvodnjom tjestenine u kojoj na vrlo zanimljiv način spajaju tradicionalno i moderno. Njihovi proizvodi od ekološki uzgojenog batata, butternut tikve i špinata s OPG-ova već duže vrijeme potrošače oduševljavaju okusima i nutritivnom vrijednošću. Razne vrste tjestenina s narančastim i ljubičastim batatom, zatim durum krupicom, špinatom pa i sipinim crnilom raj je za svačije nepce. Karolina i Sven često kažu da obrok napravljen od Perec tjestenina predstavlja zdravu i ukusnu poslasticu.

– Krenuli smo u novu avanturu kako bismo spojili našu ljubav prema zdravoj prehrani i održivoj poljoprivredi. Na vlastitom imanju uzgajamo ljubičasti, crveni i narančasti batat. Kroz “Startaj Hrvatska” dobili smo priliku predstaviti našu viziju i inovativne fusille iz bakrenog kalupa. Našu priču i ljubav prema tjestenini sada dijelimo s cijelom domovinom, poručuje bračni par Perec.

Karolini i Svenu želimo svu sreću, a vi ih možete pratiti u emisiji koja s emitiranjem kreće u nedjelju 20. listopada. Kroz 11 epizoda, gledateljima će se predstaviti osam malih poduzetnika, dok će odluku o pobjedniku donijeti, a tko drugi, nego kupci.

FOTO: Facebook Sven Perec

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!