Kušajte lovačke gastrodelicije: Biftek od jelena, rebarca od vepra, prase pod pekom…
Ove jeseni ljubitelji dobre hrane i divljači imaju jedinstvenu priliku sudjelovati u manifestaciji „Dani divljači – lov na gurmanske užitke“, koja slavi bogatu tradiciju lovačkih specijaliteta i okuplja prave gurmane u jedinstvenom kulinarskom doživljaju. Manifestacija će se održavati od 25. listopada do 24. studenog u ugostiteljskim objektima Hrvatskih šuma, a startat će u lovačkoj kući Babinac, smještenoj nedaleko od Bjelovara, od 25. do 27. listopada.
Svaki sljedeći vikend tijekom studenog, lokacije manifestacije će se seliti od Gorskog Kotara do srca Slavonije, a sve završava podno Petrove Gore krajem mjeseca.
Pripremite svoja nepca za razna iznenađenja, jer će posjetitelji imati priliku kušati široku paletu tradicionalnih lovačkih specijaliteta, koje su pažljivo pripremili naši šefovi kuhinje. Na meniju će se naći divlje prase pod pekom, lovački kotlić, gulaš, biftek od jelena, rebarca od vepra, burgeri, medaljoni, odresci i rižota. Svaka lokacija imat će svoje specijalitete, a gosti će moći kušati i delicije koje nisu dostupne u standardnoj ponudi pojedinog lovačkog doma i to po pristupačnim cijenama.
Kako biste osigurali svoje mjesto na ovoj gastronomskoj avanturi, obavezno rezervirajte svoj stol. Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte organizatore putem e-maila: babinac@hrsume.hr.
Pripremite se za vikend pun užitka, okusa i tradicije!