Policija objavila detalje nesreće u Frankopanskoj ulici: Kamiondžija prošao kroz crveno pa pokupio majku i kći u automobilu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

15:55

Policija je upravo objavila detalje prometne nesreće koja se jutros oko 9 sati dogodila gotovo u samom središtu Bjelovara. Kako su potvrdili, u prometnoj nesreći su ozlijeđene dvije osobe.

– Do nesreće je došlo kada je 35-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao teretnim vozilom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka Ulicom Krste Frankopana i dolaskom do raskrižja s Ulicom Tome Bakača nije se zaustavio na crveno svjetlo na semaforu već je ušao u raskrižje i prednjim desnim dijelom teretnog vozila udario u bočni dio osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljala 37-godišnjakinja. U prometnoj nesreći ozlijeđene su 37-godišnja vozačica i maloljetna putnica iz osobnog automobila koje su vozilom hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu dr. Anđelko Višić Bjelovar – naveli su iz policije.

Zbog prometne nesreće za sav promet je bila zatvorena prometnica od 9,20 do 12,20 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima.
Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

12.22

Kako doznajemo iz izvora bliskih unesrećenima, ni majka ni kći koje su stradale u današnjoj prometnoj nesreći u bjelovarskoj Frankopanskoj ulici ne sjećaju se nesreće. Obje imaju potres mozga, no sada su pri svijesti. Dok majka ima prijelom rebara, kći je zadobila lakše tjelesne ozlijede.

10:39

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 9 sati dogodila na križanju Frankopanske ulice i Ulice Tome Bakača u Bjelovaru stradale su majka i njezina maloljetna kći teenagerske dobi.

Kako doznajemo iz neslužbenih, ali dobro upućenih izvora, one su trenutno u obradi u bjelovarskoj bolnici, ali nisu životno ugrožene.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!