Bjelovarska ginekologija bogatija za novi 4D ultrazvuk

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Suvremeni 4D ultrazvučni aparat stigao na bjelovarsku Ginekologiju. Riječ je o uređaju kakav do sada u Općoj bolnici „Dr. Anđelko Višić” Bjelovar nije postojao pa su pacijentice pregled ovakvim aparatom morale potražiti na drugim mjestima. Upravo zato novi ultrazvuk znači veliki korak naprijed u podizanju kvalitete usluge na ovom odjelu, a njegov voditelj Goran Pavlović ne krije zadovoljstvo.

– Prije svega, želim zahvaliti ravnateljici Saneli Grbaš Bratković koja je imala sluha za naše potrebe i našu želju da napredujemo. Ovaj ultrazvučni aparat to i omogućuje. Radimo korak naprijed jer imamo ultrazvučni aparat marke Samsung V6 koji se ubraja u najnoviju tehnologiju, a opremljen je sondama koje imaju 3D i 4D tehnologiju. To znači da našim pacijenticama možemo pružati puno bolju uslugu nego što smo mogli ranije. Sada se puno bolje možemo posvetiti trudnicama, posebice kada postoje različite malformacije ili problemi u trudnoći te ih možemo prepoznati na vrijeme. Do sada smo imali 2D ultrazvučni aparat koji je također bio dosta dobar i nije bio puno starijeg datuma, ali ovaj nam omogućuje korak prema naprijed – kazao je doktor Pavlović otkrivši kako je riječ u uređaju vrijednom 50 tisuća eura.

Da se u čitavoj bolnici kontinuirano radi na podizanju kvalitete naglasila je i njezina ravnateljica Sanela Grbaš Bratković.
– Kontinuirano radimo na podizanju kvalitete. Naši pacijenti su nam na prvom mjestu, želimo razviti povjerenje u našu bolnicu i naše liječnike – istaknula je doktorica Grbaš Bratković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!