[FOTO] Eko sajam u Čazmi okupio izlagače, ali i posjetitelje iz raznih krajeva Hrvatske

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Proteklog vikenda Čazma je bila u znaku ekologije, tako je održan jubilarni 10. Eko sajam. Događaj je to koji pod motom „Zdrava hrana, Vaš izbor!” okuplja certificirane ekološke proizvođače iz raznih krajeva Hrvatske, a posjetiteljima nudi zabavu, druženje, ali i mnoštvo zdrave i fine hrane.

S obzirom na loše vremenske uvjete, posjećenost je bila i iznad očekivanja, a više o svemu istaknula je direktorica TZ Čazma Ivana Sabljak Murlin.

– Izuzetno smo zadovoljni odazivom kupaca, također izlagači su zadovoljni prodajom i ambijentom u kojem je održano, s obzirom na kišu koja nas je pratila cijelu subotu. Kroz razgovor s posjetiteljima čujemo da su zadovoljni ponudom i drugim sadržajima – kazala je Sabljak Murlin.

Program je vodio poznati spiker, voditelj i urednik Branko Udović, a bilo je tu i mnoštvo kulturnih sadržaja.

– Kroz vikend nastupale su razne udruge i razni KUD-ovi. Sami rezultati ovih udruga govore dovoljno o njima, što se tiče KUD-a Graničar, oni su osvojili prvo mjesto u Županji na natjecanju, također KUD Sloga, ove godine imao je 50. Zapovijed pod Lipom. Ovi rezultati govore o njima koliko su dobri te da je sam sadržaj koji ponude publici vrlo zanimljiv – zaključila je Sabljak Murlin.

 

FOTO: Facebook grad Čazma

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!