Policajac osumnjičen za bludne radnje ide u istražni zatvor, otkriven njegov identitet

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Rješenjem suca istrage Županijskog suda u Bjelovaru od 29.09.2024. godine, osumnjičenom Tihomiru Takaču je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog utvrđenih okolnosti koji upućuju na sumnju da bi boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoke.

Sud je prethodno razmatrao prijedlog osumnjičenog i njegovog branitelja za određivanje mjera opreza koji nije prihvatio unatoč činjenici da postoji mogućnost da osumnjičenik ima objektivnu mogućnosti živjeti na drugoj adresi jer je u posjedu druge nekretnine, da je iskazao da neće ostvarivati kontakte sa svjedocima, da negira počinjenje kaznenih djela i smatra da je za njih lažno optužen jer smatra da bi osumnjičenik boravkom na slobodi putem telefona ili posredstvom drugih osoba mogao utjecati na svjedoke kako bi poboljšao svoj položaj u kaznenom postupku.

Podsjetimo, PU bjelovarsko-bilogorska u petak je na svojim službenim stranicama objavila kako je uhićen policijski službenik PU bjelovarsko-bilogorske za kojeg se osnovano se sumnja da je počinio kazneno djelo na štetu ženske osobe, a za koje je propisana kazna zatvora do tri godine. Kako su u petak otkrili, policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske i Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru tada su provodili kriminalističko istraživanje kaznenog djela bludnih radnji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!