10. Eko sajam u Čazmi: Vikend posvećen ekološkim proizvodima i zabavi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ovaj vikend, 28. i 29. rujna, u školsko-sportskoj dvorani u Čazmi održat će se 10. Eko sajam – jedinstven događaj u Hrvatskoj. Posjetitelji će imati priliku uživati u bogatoj ponudi ekoloških proizvoda, degustacijama, te raznovrsnim zabavnim sadržajima i druženju. Sajam se otvara u subotu s početkom u 11:00 sati i traje do 18:00 sati. U nedjelju sajam će posjetitelji moći obići od 9:00 do 18:00 sati.

Izlagači dolaze iz svih krajeva Hrvatske pod motom “Zdrava hrana – vaš izbor”, nudeći vrhunske proizvode isključivo s eko certifikatom, a o jedinstvenosti ovog događaja više je istaknula direktorica TZ Čazma, Ivana Sabljak Murlin.

– Jedinstveni je to događaj u Hrvatskoj koji će vam ponudi mnoštvo eko proizvoda, degustacije, zabave i druženja – kazala je Sabljak Murlin.

Voditelj Eko sajma bit će svima nam znani spiker, voditelj te urednik Branko Uvodić.

– Program će obilovati nastupima kulturno umjetničkih društava i udruga s područja grada Čazme. Posjetitelje očekuju brojne degustacije eko hrane poznatih hrvatskih kuhara i food blogera uključujući zelena variva s mesom i bez mesa, zdrave snack-ove slatkih i slanih, kremaste juhe, zdrave napitke, shake-ove, sokove pa i lovački gulaš, a vama jesamo da dođete – poručila je Sabljak Murlin.

Prema svemu sudeći posjetitelje očekuje jedna velika i raznovrsna paleta proizvoda s eko certifikatima, a neizostavni će biti i domaći pekmezi, džemovi te povrće i voće po pristupačnim cijenama. Sveukupno to će biti preko 3oo ekoloških proizvoda, a na sajmu se i ove godine nastavlja tradicija bez plastike.

Iako je sajam u zatvorenom prostoru ulaz se ne naplaćuje.

FOTO: facebook Grad Čazma


PODIJELI S PRIJATELJIMA!