Krenula prodaja ulaznica za 14. Komedija fest, Bjelovar će “eksplodirati” od smijeha

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kako smo već najavljivali, u organizaciji Bjelovarskog kazališta, od četvrtka 19. rujna, pa do nedjelje 29. rujna, u Bjelovaru se održava 14. Komedija Fest. Na programu je devet komedija za odrasle i tri predstave za djecu. Prodaja ulaznica krenula je danas, na već dobro poznatom mjestu, kućici na korzu čije je radno vrijeme od ponedjeljka do petaka od 10,00 do 14,00 sati te od 17,00 do 19,00. Na dane održavanja predstava, ulaznice je moguće kupiti sat vremena prije prikazivanja, na blagajni Doma kulture ili Bjelovarskog kazališta.

Bogatije obilježavanje

– Završni dio festivala poklapa se s proslavom Dana Grada Bjelovara, što će sasvim sigurno zainteresirati još veći broj ljudi. Kazališta su tijekom festivala uvijek popunjena i to nas iznimno veseli. Dodao bih kako ćemo uskoro predstaviti i novu jesensku shemu programa “Kazalište u gostima”. Program ovogodišnjeg Komedija Festa je odličan, donosi velik broj predstava i naravno, uvijek odličnu organizaciju, poručio je Dario Hrebak. 

Predstave će se većinom održavati u Domu kulture, a tek manji broj u prostoru Bjelovarskog kazališta. Cijene ulaznica iznose 5 eura, te 4 eura za umirovljenike i isto toliko za djecu.

Nagrada žirija i publike 

– Repertoar je fantastičan, pogledala sam sve predstave i sve su jednako kvalitetne. Tome u prilog idu i brojne nagrade koje su predstave osvojile na raznim festivalima i natjecanjima. Glumci nam dolaze s područja cijele Hrvatske te BiH i Srbije. Najavljujemo jako dobru zabavu, prštavi smijeh i zajedničko druženje, poručila je Maja Fabičević, voditeljica Bjelovarskog kazališta, dodavši kako je festival natjecateljskog karaktera, pa će stručni žiri odabrati najbolje izvedbe. Također, i vjerna publika će imati priliku dati svoju ocjenu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!