Posljednje kupalište u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji zatvorilo svoja vrata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ljeto je polako na izmaku, a s njime se zatvaraju i omiljena mjesta za osvježenje i opuštanje. Tako je i posljednje kupalište u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji zatvorilo svoja vrata i proglasilo kraj kupališne sezone. Biološko kupalište u Čazmi, koje je do posljednjeg trenutka pratilo promjenjive vremenske uvjete te posjetiteljima pružalo priliku uživanja u posljednjim ljetnim danima, danas je službeno proglasilo kraj sezone.

– Hvala vam na posjeti i druženju s nama tijekom ove izuzetno tople sezone. Zahvaljujemo na svim pozitivnim recenzijama, pohvalama, ali i na konstruktivnim kritikama. Nastojat ćemo popraviti sve nedostatke i dalje raditi na podizanju kvalitete naše usluge – istaknuli su na svojoj Facebook stranici Biološko kupalište – Biopark Čazma.

Prisjetimo se, tijekom ove izuzetno vruće i rekordne kupališne sezone, građani su osvježenje pronalazili na raznim bazenima diljem Bjelovarsko-bilogorske županije. Među popularnim odredištima ističu se gradski bazeni, bazeni „Gradina” u Šandrovcu, bazeni u Velikom Grđevcu te Termalni vodeni park Aquae Balissae u Daruvaru.

 

foto: Facebook stranica Biološko kupalište – Biopark Čazma


PODIJELI S PRIJATELJIMA!