U Velikoj Cigleni dovršen nogostup, Brajdić najavio skoro asfaltiranje dviju bjelovarskih žila kucavica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zamjenik Brajdić danas je posjetio Veliku Ciglenu, povodom dovršetka asfaltiranja nogostupa u dužini 950 metara. Riječ je o investiciji teškoj 100 tisuća eura. Novi nogostup zasigurno će puno značiti za ugodniji život tamošnjeg stanovništva, kao i njihovu sigurnost.

– Žao mi je što ovaj potez nismo završili ranije, i zbog toga sam se stanovnicima Velike Ciglene ispričao. Grad Bjelovar jako dobro surađuje s prigradskim naseljima, uvažavamo prijedloge, slušamo potrebe ljudi. Oni najbolje znaju što trebamo promijeniti na bolje. Osim nogostupa, ovdje su postavljeni i reflektori na malonogometnom igralištu. Prije šest godina djeca su tjelesni odgoj imala na livadi pored groblja. Tada smo odlučili izgraditi igralište, a ove godine osigurati rasvjetu. Puno je djece koja u večernjim satima igra nogomet i reflektori su na igralištu bili prijeko potrebni, ističe Brajdić.

Radovi u Bjelovaru i okolici ne staju. U Patkovcu se uređuje cesta, krenulo je asfaltiranje Vinkovićevog naselja, na red ubrzo dolaze i dvije gradske žile kucavice, Trumbićeva ulica i Ulica Andrije Kačića Miošića, zatim Ulica Matije Gupca. Tu je i Vukovarsko naselje, što se tiče zamjene vodovodnih cijevi. Podsjetimo i na radove obnove koji su vezani uz zgradu Vodotehne, „stari zatvor, Narodnu knjižnicu Petar Preradović i Gradski muzej.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!