Gradonačelnik Pirak najoštrije osudio napad grupe maloljetnika na mladića u Čazmi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Grupa mladića s fantomkama na glavi nedavno brutalno napala i opljačkala mladića u Čazmi. Žrtva napada 19-godišnjak je iz Karlovca kojeg je grupa mladića preko lažnog profila djevojke namamila u Čazmu.

Pri dolasku na dogovoreno mjesto nalaska na mladića je nasrnula i potom opljačkala grupa maloljetnika. Nesretni mladić uspio je pobjeći te mu je, zahvaljujući prolaznici, u čazmanskoj ispostavi Zavoda za hitnu medicinu pružena medicinska skrb.

O svemu se oglasio i gradonačelnik Čazme Dinko Pirak. Prenosimo njegovo priopćenje u cijelosti.

-Najoštrije osuđujem stravičan napad i razbojništvo koje se ovih dana dogodilo u našem, inače mirnom gradu, u kojem do sada takvo što nije zabilježeno. Napad je utoliko gori, ako su istiniti navodi da se radi o našoj djeci, Čazmancima, koji su navodno sportaši u klubu koji osvaja međunarodna odličja. Ovakav gnjusan čin zapanjuje svojom okrutnošću, nesmotrenošću i zlobom te se nadam da će počinitelji biti primjereno kažnjeni. Također, ako je ta informacija točna, Grad Čazma bezrezervno će prekinuti svaki oblik suradnje s navodnom sportskom udrugom. Vjerujem da su i ostali građani zgroženi ovim užasnim događajem te se iskreno nadam da se ovakvo što nikad više neće ponoviti – poručio je Pirak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!