[FOTO] Učenici Ekonomske i birotehničke škole od sada će kvalitetnije provoditi slobodno vrijeme

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Učenike Ekonomske i birotehničke škole zasigurno će razveseliti novi popratni sadržaji. Naime, nakon završetka nastavne godine, tijekom ljeta uslijedila je posljednja faza projekta „Ovisnost odbaci, na druženje i igru prebaci” koja je uključivala nabavku i opremanje učeničkih kutaka za kvalitetnije provođenje slobodnog vremena tijekom školskih odmora te prije i poslije nastave.

U tu svrhu nabavljen je namještaj koji će služiti za dnevni odmor učenika, stol za stolni nogomet te set različitih društvenih igara za zabavu i zajedničko druženje. Uz sve navedeno učenici će zasigurno kvalitetnije provoditi slobodno vrijeme družeći se s prijateljima.

– Nadamo se da ćete u školskim danima koji slijede aktivno i odgovorno koristiti svoje učeničke kutke. Zahvaljujemo djelatnicima Ekonomske i birotehničke škole te učenicima prošlogodišnjih prvih i drugih razreda na sudjelovanju u provedbi projektnih aktivnosti – poručili su iz Ekonomske i birotehničke škole.

Prisjetimo se, tijekom rujna 2023. godine škola je na poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja za financiranje preventivnih projekata osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova u školskoj godini 2023./ 2024. prijavila projekt „Ovisnost odbaci, na druženje i igru prebaci”. Nadalje, odlukom o financiranju projekata od 4. prosinca 2023. godine projekt je odobren te su školi za provođenje istog dodijeljena financijska sredstva u iznosu od 2.500,00 eura. Projekt je bio namijenjen učenicima prvih i drugih razreda, a pisale su ga nastavnica Gabriela Kralj Bartovčak i pedagoginja Kristina Krce.

 

foto: facebook stranica Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar


PODIJELI S PRIJATELJIMA!