[FOTO] Prvi jezični koraci su u Boho parku napravljeni kroz igru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Kako se engleski jezik uči kroz pjesmu, ples i igru u bjelovarskom Boho parku su pokazale učiteljice Helen Doron škole. Engleski jezik se može učiti u toj školi namijenjenoj djeci i mladima i u Bjelovaru.

-Imamo programe za djecu od 3 mjeseca do 19 godina iako u manjim gradovima grupe s bebama od tri mjeseca nisu dobro popunjene jer ljudi ne znaju kako to funkcionira, ali stvar je u tome da u Helen Doron školi engleski učimo onako kako djeca uče materinji jezik. Sve je kroz igru, pjesmu i ples, sjedimo na tepihu u čarapama i djeca nisu ni svjesna da uče engleski jezik. Imamo puno ponavljanja i kada progovore možda nisu ni svjesna da je to neki drugi jezik. Uče engleski kao materinji jezik – tumači ‘teacherica’ Ana Stanišić Hlevnjak.

Upisi traju sve do kraja rujna, a najmlađi polaznici jezik na zabavan način ne uče sami.

-S djecom do tri godine su roditelji na nastavi, barem jedan roditelj mora biti na nastavi s njima i u toj situaciji uvijek govorimo da je roditelj najbolji učenik jer roditelj ponavlja i radi sve što radi ‘teacherica’ i na taj način dijete ponavlja sve što radi roditelj – kaže Stanišić Hlevnjak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!