Košarkaški uzlet: Mladi talenti s Borika osvojili prvenstvo Hrvatske

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mladi igrači Košarkaškog kluba Borik, selekcija U13, osvojili su prvenstvo Hrvatske u 3×3 košarci održanoj u sportsko-rekreacijskom parku Borik, dok je selekcija U15 osvojila drugo mjesto. Igračem prvenstva proglašen je Grgur Mudri iz Bjelovara. Gradonačelnik Dario Hrebak čestitao je danas mladim sportašima na njihovim izvanrednim uspjesima, dok je predsjednik kluba Ivan Šiprak izrazio veliko oduševljenje postignutim rezultatima.

-Prvo mjesto u Hrvatskoj, dečki iz U13, ne znam što bih vam rekao, to je za jedan Bjelovar mali, gdje imate puno veće sredine i klubove koji imaju jako dobre uvjete, stvarno ozbiljna stvar. Ništa manje vrijedno nije ni drugo mjesto naših dečki u U15. Mi ćemo nastaviti tako jer generalno želimo promijeniti način na koji se gleda na košarku – istaknuo je Šiprak.

Predsjednik kluba pohvalio je dolazak trenera Mirka Hrženjaka, koji će, kazao je, unaprijediti obiteljsko ozračje i rezultate.

Grgur Mudri, proglašen igračem Prvenstva Hrvatske, najavio je nastavak intenzivnog treninga kako bi bio još bolji.

-Dobio sam nagradu za najboljeg igrača turnira prvenstva Hrvatske, što definitivno nije bilo lako ostvariti. Želim se zahvaliti trenerima Mirku i Ivanu, jer bez njih ne bih bio ovdje, kao i svom bratu – naglasio je Hrženjak.

Košarkaš Ivan Lajić također izražava svoje oduševljenje.

-Na turniru je bilo super, uvijek upoznam nove prijatelje i otkrijem nove gradove – kazao je Lajić.

Zadovoljstvo i entuzijazam mladih košarkaša i njihovih trenera, zajedno s pohvalama predsjednika kluba obećavaju sjajnu budućnost za klub.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!