[FOTO] Izvrsni rezultati za Konjički klub Vinia: stigla dva zlata, srebro i ekipno zlato

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Konjički klub Vinia ostvario je izvrsne rezultate na 6. kolu Croatia kupa u daljinskom jahanju, održanim ove subote, 31. kolovoza, u Čazmi. Natjecanje je održano na području prekrasnog ŠRC Vustje u organizaciji KK Husar iz Čazme, a okupilo je 46 jahaćih parova iz Hrvatske i Slovenije.

KK Vinia sudjelovao je sa šest jahaćih parova od kojih je pet uspješno završilo utakmicu postignuvši sjajne rezultate.

– Uz jahače sudjelovalo je i 20 logističara KK Vinia koji su dali svoj maximum kako bi pomogli konjima i jahačima u iznimno ekstremnim uvjetima visoke temperature koja nije jenjavala cijeli dan – kazali su iz kluba.

Na najdužoj utrci CEN od 85 km u juniorskoj kategoriji, Tia Mandarić ostvarila je pobjedu na konju Hiron. Na utrci B od 64 km, također u juniorskoj kategoriji, Nika Vlahović na konju Malik osvojila je 1. mjesto, dok su Eva Jurković i Salina zauzele 4. mjesto. U istoj utrci, ali seniorskoj kategoriji, Ivan Vodogažec, na konju Zulema di Gallura plasirao se na 2. mjesto. Na utrci A od 42 km u seniorskoj kategoriji, Nina Doričić na konju Cezar (Kyro) prvi put je sudjelovala i uspješno završila utrku, osvojivši 10. mjesto. Na istoj stazi, u juniorskoj kategoriji, nastupile su Mihaela Murtić i Felina, no ovaj put su ostale bez plasmana.

S ukupno osvojenih 2.890 bodova ekipa KK Vinia bila je najbolja u ukupnom plasmanu i osvojila 1. mjesto. Do kraja sezone preostale su im još samo dvije utakmice, a prva na rasporedu je 7. kolo Croatia kupa koje će se održati 21. rujna u Vukosavljevici.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!