[FOTO] U Ivanskoj ugostili renomiranog stručnjaka, učitelji se educirali o nenasilnoj komunikaciji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

IVANSKA – Iako nas do početka nastavne godine dijeli nešto više od tjedan dana, u Osnovnoj školi Ivanska, na veliko se pripremaju za nove školske izazove. Naime, učitelji škole nedavno su sudjelovali na dvodnevnoj radionici pod nazivom “Uvod u nenasilnu komunikaciju”, pod vodstvom renomiranog trenera Dmitriyja Kopine. Riječ je čovjeku koji se, nakon što je naglavačke promijenio životni stil, naučio jogu, borilačke vještine, povezao se s prirodom te pronašao vlastiti smisao života, u potpunosti okrenuo nenasilnoj komunikaciji i kontaktnoj improvizaciji.

– Dmitriyja smo pozvali kako bi nas uputio u drugačije načine komuniciranja. Od toga ćemo svi imati mnogostruke koristi, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Trenutno privodimo kraju prvu godinu unutar Erasmus akreditacije, a radionice nam uvelike pomažu da radimo i na postavljenom Erasmus cilju, poboljšanju komunikacije na razini učitelj – učenik, poručuju iz OŠ Ivanska.

Kopina će za učitelje vrlo ubrzo održati još nekoliko korisnih edukacija, a sve u cilju daljnjeg učenja, stjecanja korisnog znanja, prakse, kao i stvaranja ideja na koji način naučeno primijeniti u vlastitom radu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!