Ne propustite Daruvar Rock City: Sljedeća četiri dana u gradu obilježit će sjajna glazba i fantastična atmosfera

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Daruvar se ponovno ističe na festivalskoj karti Hrvatske s još jednom vrhunskom glazbenom poslasticom – DARUVAR ROCK CITY FESTIVAL. Ove godine, festival će se održati od 21. do 24. kolovoza 2024. godine, uz bogat program koji ne smijete propustiti!

Organizatori festivala su Turistička zajednica Daruvar-Papuk i Grad Daruvar, uz suradnju s Markom Osmanovićem, inicijatorom prvog Daruvar Rock City festivala.

– Sve kreće u srijedu u 21 sat s projekcijom filma “Rock’n’roll škola” u sklopu ljetnog kina koje se održava cijelo ljeto. Nastavljamo u četvrtak u 18 sati s „Rock Trivia” Pub kvizom na temu Rock-a. Oba događaja održavaju se u Društvenom kulturnom centru, točnije bivšem hrvatskom domu Daruvaru – istaknula je Tea Mik, organizatorica festivala.

Nakon kviza, s početkom u 20:30 sati, na ljetnoj pozornici Društveno-kulturnog centra Daruvar održat će se koncert grupe Southern Crowd. Ovaj nastup najavljuje velike koncerte koji slijede u petak i subotu.

– U petak i subotu nastavljamo na glavnom gradskom trgu. S početkom u 19 sati, u petak nam nastupaju grupe Gola Maja, Greynoise i The Road Crew, a od 23 sata počinje veliki koncert grupe JELUSICK našeg poznatog pjevača Dine Jelušića – navodi Tea Mik.

U subotu, festival počinje nešto ranije, naime od 17 sati posjetitelji će moći pogledati moto alku u organizaciji Moto kluba Daruvar.

– Od 19 sati na glavnom gradskom trgu nastupa grupa Venera koju čine mladi daruvarski glazbenici. Nakon njih dolaze nam Crossroads te Drugi način, a u 23 sata nastupaju THE BESTBEAT The Beatles tribute bend, bend koji izgleda kao da su na pozornicu došli sami Beatels-i – istaknula je Mik.

Osim bogatog glazbenog programa, posjetitelje očekuje i raznovrsna gastronomska ponuda. Na kućicama na glavnom trgu moći će se uživati u bramborcima i burgerima, craft pivima iz četiri pivovare te raznim rakijama i likerima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!