Dani krumpira u Hercegovcu sve su bliže, potraga za Krumpirkom još traje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

HERCEGOVAC – Svega nekoliko dana dijeli nas do Dana krumpira u Hercegovcu koji se održavaju 23. i 24. kolovoza. Fešta u petak kreće od 18,30 sati s podjelom junetine s ražnja, nastavlja se u 20,00 sati kulturno – umjetničkim programom te završava zabavom na otvorenom uz svirku Tamburaškog sastava Korak od 20,30 sati.

U subotu, tijekom cijelog prijepodneva održat će se izlaganje proizvoda lokalnih OPG-ova i proizvođača tradicionalnih proizvoda na štandovima u Omladinskoj ulici. Zainteresirani posjetitelji moći će se voziti konjskim zapregama i u turističkom vlakiću.

U 16,00 sati kreće podjela tradicionalnih jela od krumpira, u 16,30 startaju sportske igre s krumpirom, u 17,30 Tačkoalka, od 18,00 sati Bubble nogomet te u 19,30 koncert grupe Petica. Šećer na kraju je koncert grupe Vigor, s početkom u 21,00 sat.

Iz Općine Hercegovac poručuju kako su još uvijek u potrazi za Krumpirkom, osobom koja će utjeloviti glavno lice ove “krumpiraste” manifestacije. Ukoliko volite djecu, imate zarazan osmijeh i želite se zabaviti, ovo je idealna prilika za vas. Krumpirko će animirati djecu i posjetitelje u subotu 24. kolovoza od 16,00 do 19,00 sati u Mjesnom parku. Zainteresirani se mogu javiti Općini Hercegovac.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!