[FOTO] Ovo su dvije najskuplje kuće koje se prodaju u Bjelovaru. Evo kolika im je cijena…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Bjelovaru, najvećem gradu Bjelovarsko-bilogorske županije, ponude nekretnina ne manjka. Cijene su šarolike, a na Njuškalu, najpopularnijem oglašivaču, na internetu su trenutno aktivna 64 oglasa kuća na području samog grada i okolice.

Među najskupljim luksuznim nekretninama na prvo mjesto smjestila se jednokatna stambena zgrada s tri stana nedaleko centra grada, točnije u Naselju kralja Zvonimira. Cijena za 286 kvadrata iznosi vrtoglavih 450 tisuća eura. Kako je navedeno u oglasu, izgrađena je 2011. godine, a sastoji se od devet soba dok je površina okućnice 536 kvadrata.

Za drugu najskuplju kuću treba izdvojiti 365 tisuća eura. Smještena je u mirnom dijelu Bjelovara, odnosno u Novim Plavnicama. Prema oglasu, ova moderna kuća predstavlja savršen spoj modernog dizajna i visoke kvalitete izgradnje, a ono po čemu se razlikuje od drugih nekretnina na ovom području je vanjski bazen.

Također u ovu cijenu je uključeno i zemljište ukupne površine 716 kvadrata, dovoljnih za uživanje na otvorenom te nadstrešnica dimenzije 20×6 metara za parkiranje gotovo 16 vozila.

S druge strane, za najjeftiniju kuću potrebno je izdvojiti 50 tisuća eura. Manja je to prizemna montažna kuća iz 1982. godine, naknadno nadograđena. Nalazi se u slijepoj ulici u Radničkom naselju, a izgrađena je na parceli od 237 kvadrata. (kk)

 

Foto: Njuškalo.hr, Facebook


PODIJELI S PRIJATELJIMA!