[FOTO] Novi trener RK Bjelovar Ivandija: Plan je kroz sljedeće dvije sezone ući u Premijer ligu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Danas je održano prvo okupljanje i prozivka muške seniorske ekipe Rukometnog kluba Bjelovar. Podsjećamo kako je trenersku palicu od ove sezone preuzeo vrhunski stručnjak Silvio Ivandija.

trener Silvio Ivandija

Cilj – Premijer liga

– Svi su se potrudili da od samog starta svaki element bude na vrhunskom nivou. Smatram da RK Bjelovar zaslužuje puno više, i što se tiče nivoa natjecanja i kada govorimo o stručnom radu te organizaciji kluba. Prvi moj pomoćnik biti će Hrvoje Cikoja koji je odlično upućen u cijeli igrači kadar. Posebno ćemo se orijentirati na domaće igrače, a tu su i mlade snage koje se moraju izboriti za svoje pozicije. Plan je kroz sljedeće dvije sezone stići do Premijer lige i stvoriti dobu perspektivu za budućnost. Nisam čudotvorac, ništa ne mogu obećati unaprijed, no želja mi je da ostvarimo što bolje rezultate i pozicije. Najbitniji su volja, predan trud i želja za uspjehom, poručio je novi trener Ivandija.

Škola rukometa

Rukometaši će pripremni period odrađivati u Bjelovaru, u fitness centru, na vanjskim terenima, nakon čega slijedi sedam pripremnih utakmica. Dobar rad, angažman i pozitivan stav prema suradnji svih u klubu, očekuje i novi voditelj Škole rukometa Bjelovarski Kesizubac.

Hrvoje Cikoja

– Izuzetna čast mi je što ću na molbu trenera Ivandije raditi kao pomoćni trener. Poznajemo se dugo, često smo bili na „suprotnim” stranama i imali jako dobre utakmice. Mislim da jedan od drugoga možemo puno toga naučiti, a sve u cilju ostvarivanja što boljih rezultata RK Bjelovar. Što se tiče škole rukometa, cilj je raditi planski na period od četiri godine, zbog čega smo školu u organizacijskom smislu malo „udaljili” od samog kluba. U školi ćemo se više posvetiti edukaciji trenera i uključivanju novih metoda rada. Mi moramo stvarati klupske igrače, svoje rukometaše da bismo kroz nadolazeće godine imali barem 80 do 90 posto naših igrača. Dakle, čeka nas velik posao – rekao je Hrvoje Cikoja dodavši kako se tradicija kluba itekako poštuje, no da se rezultati moraju stvarati s novim generacijama.

mlade nade Martin Mihailić, Karlo Ač i Marko Švenda


PODIJELI S PRIJATELJIMA!