Obitelji žrtava postavljaju pitanja o kojima svi šute

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Krešimir Pahoki u ponedjeljak je u Daruvaru u Domu za starije ubio šestero ljudi te je nakon masakra s pištoljem u ruci hladnokrvno otišao do kafića u kojem je boravio i prije masakra o čemu je Klikni.hr pisao. 

Je li se ovaj strahoviti slučaj mogao spriječiti, pitanje je koje zanima obitelji žrtava, ali i sve građane.

Naime, policija je potvrdila da je u više navrata imala ‘posla’ s ubojicom zbog nasilja u obitelji, narušavanja javnog reda i mira i držanja neregistiranog vatrenog oružja. Štoviše, poznavatelji ubojice kažu da je često s pištoljem hodao Daruvarom, a prije 20-ak dana u alkoholiziranom stanju je pretukao poznanika sa staklenom bocom te mu prijetio pištoljem.

Kako je moguće da nasilni muškarac dobro poznat policiji zbog navedenih slučajeva gotovo svaki dan hoda s pištoljem po gradu. Zar mu nakon svih intervencija nije mogao biti oduzet? Zar nije mogao biti obavljen pretres kuće? 

Taj isti ubojica je i prije masakra hladnokrvno ušetao u kafić s pištoljem s kojim je ubio šest osoba te naručio piće. Je li netko vidio da ima pištolj, ako je, zašto nije obavijestio policiju. 

Brojna su pitanja na koja građani  traže odgovore, posebno ožalošćeni članovi obitelji žrtava. Nažalost, ništa im neće vratiti najmilije. Zlo je u ponedjeljak pobijedilo. Ali, na ovim pitanjima treba inzistirati i tražiti odgovore da neki drugi Pahoki u nekom drugom kutku Hrvatske ne bi slučajno imao oružje i slobodno s njim šetao gradom…

FOTO – fah

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!