Lucija Grizelj vraća se u ŽRK Bjelovar: ‘Doma je najljepše, spremna sam za nove izazove’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Lucija Grizelj (djevojački Ivanda) vraća se u ŽRK Bjelovar na početku priprema 5.8. Vraća se zbog života sa suprugom i ljubavi prema rukometu i svom gradu.  Njihova odluka donosi novu nadu i energiju za nadolazeću sezonu s ciljem postizanja vrhunskih rezultata.

-Osjećam se stvarno lijepo i sretno zbog povratka. Uvijek je posebno vratiti se u svoj rodni grad i klub iz kojeg sam potekla. Prošle sezone otišla sam zbog supruga, jer oboje igramo rukomet i želimo pratiti jedno drugo, ali ove godine odlučili smo se vratiti u Bjelovar – kaže nam Lucija koja je igrala u RK Dalmatinka gdje je skupljala iskustvo kroz drugačije treninge i sustav igre što je značajno doprinijelo njenom razvoju. Godina provedena u RK Dalmatinci ostavila je snažan dojam na nju.

-Ove godine očekujem jako dobru izvedbu sa ŽRK Bjelovarom. Uz Balaško, Guskić, Kosovac kao dodatna pojačanja, vjerujem da možemo biti pri vrhu tablice i konkurirati ekipama u EHF Europskom kupu. Osobno, uvijek imam ciljeve, nekad manji, nekad veći i dugoročniji. Fokusirat ću se na treniranje i što bolji nastup. Kao i uvijek, koliko god igrala, bilo to 5 ili 60 minuta, dat ću svoj maksimum za postizanje ekipnih ciljeva. Što se tiće budućnosti u ŽRK Bjelovaru, to je teško predvidjeti. Trenutno idem korak po korak, fokusirana na ovu sezonu. Vidjet ćemo što budućnost donosi – rekla nam je Lucija.

Bilo je za pretpostaviti da će njezine suigračice biti pozitivno iznenađene i uzbuđene kad čuju vijest o njenom povratku. Ravenšćak ima samo riječi hvale za Luciju.

-Lucija će donijeti mnogo pozitivnog timu, kako u igri tako i u atmosferi. Njene tehničke vještine, znanje i sportski duh značajno će ojačati ekipu. Poznata po energiji i entuzijazmu, motivirat će nas i stvoriti pozitivnu atmosferu. Lucija je izvanredna igračica i draga prijateljica. Nedostajala mi je na terenu i izvan njega, jedva čekam da ponovno zaigramo zajedno – rekla je Ravenšćak.

Pokopac se također veseli povratku

-Trener Obran mi je odmah javio da Lucija dolazi, to me jako razveselilo jer sam to priželjkivala. Lucija je kvalitetna igračica koja uvijek daje svoj maksimum. Igramo zajeno od malena i znam da će svojom veselošću pridonijeti atmosferi u svlačionici. (ms)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!