Horor u Daruvaru! Manijak u Domu za starije ubio petero ljudi. Četiri osobe su kritično…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

IZ MINUTE U MINUTU DOZNAJEMO:

14:30h Doznajemo da je nažalost i šesta osoba preminula u bolnici u Virovitici

13:25h O nezapamćenoj tragediji u Daruvaru oglasio se župan Marko Marušić: Šokirani smo današnjim zločinom koji se dogodio u Daruvaru. Ovaj nemili događaj duboko nas je potresao i ispunio tugom. Naše misli i suosjećanje su s obiteljima pogođenim ovom tragedijom. Ovim putem izražavamo iskrenu sućut svima koji su izgubili voljene. Sigurnost naših građana, posebno onih najranjivijih skupina, uvijek su nam prioritet. Stoga ćemo u suradnji s nadležnim institucijama učiniti sve što je u našoj moći da ublažimo posljedice ovog nemilog događaja.

12:49h Neslužbeno doznajemo da je u bolnicu u Pakrac primljeno čak 7 ranjenih osoba. Četiri osobe su kritično, dvije su puštene, a jedna osoba je zadržana

12:24h Na putu za Daruvar su ministar Davor Božinović i župan Marko Marušić. Prema bolnici u Pakracu uputio se ministar Vili Beroš

12:20h Grad Daruvar oglasio se službenim priopćenjem: Šokirani smo i u nevjerici u vezi ovog tragičnog događaja u staračkom domu u Daruvaru.Obiteljima poginulih izražavamo iskrenu sućut. Šokirani smo ovim nemilim događajem.Napadač je uhvaćen. Istraga je u tijeku.

12:15h – Neslužbeno doznajemo da je ubojica umirovljeni vojni policajac koji živi na području Daruvara

11:54h Neslužbeno doznajemo da je ranjeno još pet osoba, neki su prevezeni u bolnicu u Pakrac, a drugi u bolnicu u Viroviticu.

11:43h Kako neslužbeno doznajemo, sin štićenice Doma za starije i nemoćne osobe u Daruvaru u Mažuranićevoj ulici ubio je četiri štićenice i službenicu. U Dom je ušao s pištoljem.

11:20h Strašna tragedija zadesila je inače miran gradić u BBŽ-u. Naime, u pucnjavi u Daruvaru jutros je ubijeno pet osoba. Kako doznajemo, muškarac je ušao u Dom za starije i počeo pucati te nakon ubojstava pobjegao. Građani nam javljaju kako su vidjeli policajce koji naoružani love počinitelja koji je uskoro uhićen. Iz policije za sada ništa ne otkrivaju. Više informacija uskoro.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!