Večeras kreće ‘KMC Ljetno kino’ za sve generacije. Donosimo detaljan program

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Već tradicionalno, Kulturni i multimedijski centar Bjelovar u sklopu programa Bjelovarsko kulturno ljeto, u Boho park donosi besplatni filmski program “KMC Ljetno kino”. Sve ljubitelje animiranih, obiteljskih i akcijskih filmova, kao i komedija, od 21. do 26. srpnja očekuje raznovrsni filmski program koji je koncipiran kao presjek godišnjeg kino programa s ‘blockbuster’ i europskim naslovima, dok su obiteljski i animirani filmovi sinkronizirani. Posjetitelji će tako moći uživati u šest zabavnih filmova idealnih za sve generacije.

Program otvara američka romantična komedija Znaš li čuvati tajnu?, a zatvara obiteljski film Škola čarobnih životinja 2. Svakako se možete zabaviti i gledajući akcijski film Operacija Fortune: Prevara stoljeća u režiji Guy Ritchiea. Idealni za izlazak cijele obitelji su obiteljski film Lassie 2: Nova pustolovina te dva animirana filma, Disneyev klasik Tarzan i Mačke u muzeju. Sve projekcije počinju u 21,00 sat.

Dodajmo kako Kulturni i multimedijski centar Bjelovar ovaj program provodi u suradnji s Kino mrežom RH, u sklopu zajedničkog programa “Ljeto u mreži” i Gradom Bjelovarom te uz potporu HAVC-a.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!