Predložite festivalske aktivnosti, volontirajte, budite dio kulturne i društvene zajednice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Glazbeni festival “Zbrda, Zdola”, u organizaciji Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar ove godine najavljuje još bogatiji i raznovrsniji program, a kako bi sve bilo pomno isplanirano i realizirano, pozivaju se svi članovi društvene zajednice da se uključe i doprinesu njegovom što boljem uspjehu.

CUK tako najavljuje javne pozive za predlaganje festivalskih aktivnosti te za sudjelovanje na festivalu u smislu volontiranja. Prijedlozi za predlaganje aktivnosti na festivalu mogu uključivati zabavne, kulturne i društvene aktivnosti i programe, inovativne i kreativne ideje koje će doprijeti autentičnosti festivala, ideje za obogaćivanje sadržaja i programa, ideje za prateće aktivnosti te ideje koje promoviraju pozitivnu atmosferu i zajedništvo među publikom.

Odlična prilika 

Autori najboljih ideja biti će nagrađeni određenim brojem bonova po izboru, dok im se također pruža prilika za volontiranjem na festivalu, kao i na budućim projektima CUK-a. Ovo je svakako izvrsna prilika za stjecanje iskustva, upoznavanje novih ljudi i aktivno sudjelovanje u organizaciji jednog od kulturnih događaja u gradu.

Više informacija o javnim pozivima možete pronaći na web stranici www.cuk.hr, pod kategorijom Ovo je CUK, Natječaji.

Dodajmo kako će festival „Zbrda zdola” biti održan od 13. do 15. rujna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!