Svojim prijedlozima možete utjecati na uređenje prometa u Bjelovaru, donosimo detalje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Grad Bjelovar otvorio je danas, 18. srpnja, savjetovanje s javnošću o Nacrtu odluke o uređenju prometa na području grada. Odluka o uređenju prometa Bjelovara donesena je još 1999. godine, s izmjenama i dopunama 2004. te 2008. godine.

Zbog izmicanja teretnog prometa u tranzitu iz centra grada, promjene tokova ulica iz dvosmjernih u jednosmjerne, određivanja ruta po kojima se može vršiti dostava teretnim vozilima, kao i određivanja uvjeta prometovanja vozilima u pješačkoj zoni, poziva se javnost da svojim prijedlozima i sugestijama pridonesu što kvalitetnijem donošenju odluka.

Prijedloge, primjedbe i komentare možete poslati na popunjenom propisanom obrascu na adresu: Grad Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika 2, 43 000 Bjelovar – s naznakom „Savjetovanje s javnošću – Odluka o uređenju prometa na području grada Bjelovara ili na e-mail: mbirac@bjelovar.hr, zaključno s 17. kolovozom 2024.

Prijedlozi pristigli u zadanom roku biti će uzeti na razmatranje, a prihvaćeni uvršteni u konačni nacrt teksta odluke o uređenju prometa.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na web stranici www.bjelovar.hr.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!