Daruvar: Večeras kreće Ljetno kino pod zvijezdama, evo što sve možete pogledati

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Čaroliju toplih ljetnih večeri znaju iskoristiti u Daruvaru. Tako od danas (17. srpnja) u 21 sat počinje Ljetno kino pod zvijezdama. Manifestacija koja ljetnu pozornicu Društveno kulturnog centra pretvara u zanimljiv kino doživljaj pod zvijezdama.

-Ljetno kino pod zvijezdama i ove godine je u Daruvaru u Društveno kulturnom centru na ljetnoj pozornici i kreće 17. srpnja u 21 sat. Prvo ćemo imati projekciju filma Tarzan za naše najmlađe – rekla nam je Ivana Plažanin Vuković, direktorica Turističke zajednice Daruvar Papuk.

Izbor filmova je, kao i uvijek šarolik. Od animiranih, do obiteljskih filmova, drama i komedija.

-Sve su projekcije besplatne za sve naše posjetitelje. Uvijek budu dobro posjećene što nam je iznimno drago. Lijep je prostor ljetne pozornice Društveno kulturnog centra, za svakog ima mjesta, uvijek pripremimo i prigodnu rasvjetu i sjedalice. Posjetitelji su već navikli pa si sami donose piće i grickalice.

Planirano je šest projekcija, a svi filmovi odabrani su s razlogom.

-Biramo na način da budu europski filmovi, a ne oni „blockbusteri“ koji su već bili puštani u našem kinu, već neki nepoznatiji francuski, talijanski, španjolski ili neki od britanskih filmova, ali nikako neki od „blockbuster“ filmova – zaključila je Ivana Plažanin Vuković.

Projekcije traju do 21. kolovoza, a u rasporedu sigurno možete pronaći nešto za sebe i pogledati film u ovoj nesvakidašnjoj atmosferi.

FOTO: Facebook Visit Daruvar (Predrag Uskoković)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!