Svoja vrata za posjetitelje od danas otvaraju i velikogrđevački bazeni

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Velikom Grđevcu završio je javni natječaj za izbor ravnatelja/ravnateljice ustanove Centra za sport i rekreaciju. Načelnik Tomislav Pavlečić ističe da puno očekuju od osobe koja će biti na čelu te ustanove, na natječaj su pristigle dvije prijave, a tko će voditi ustanovu, trebalo bi se znati kroz desetak dana.

– Naša ustanova Centar sporta i rekreacije trenutno ima vršitelja dužnosti. No, mi želimo ustanovu staviti na noge “kako treba”. Tražimo pravog ravnatelja, osobu koja će se baviti radom na bazenima i sportskim centrom. Želimo omogućiti ustanovi da se javlja na razne natječaje Ministarstva i EU fondova. Tko će biti čelna osoba, saznat će se nakon sastanka povjerenstva – poručuje Pavlečić.

Bez obzira na to što nemaju ravnatelja, Centar normalno radi, a bazensku sezonu, zbog lošeg vremena, otvaraju tek danas, što je i njima dobro došlo za posljednje pripreme.

Sezona donosi brojne sadržaje

– Loše vrijeme posljednjih dana malo je prolongiralo otvaranje, pa umjesto u petak, otvaramo danas. Petak smo iskoristili za posljednje pripreme – kaže.

Ovoga ljeta u Centru za sport i rekreaciju planiraju nekoliko manjih događanja, o kojima će Velikogrđevčani i ostali zainteresirani biti na vrijeme obaviješteni.

– Bit će neke glazbe, noćnog kupanja, stand-upa. Naši posjetitelji, osim na bazenima, mogu se opustiti i uz njih, u kafiću koji nudi i hranu. Imamo teniske terene, odbojku i stolni tenis, pa su sve to rekreacije koje se nude i koje su poznate onima koji su bili kod nas – kaže načelnik Pavlečić i poziva sve da svakako ovog ljeta navrate na osvježenje i rekreaciju u Veliki Grđevac.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!