Marušić i Hrebak – nekada suigrači, sutra na suprotnim stranama…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Svoje vještine u malom nogometu ovog će petka imati prilike pokazati seniori i veterani na trećem Malonogometnom turniru povodom dana Bjelovarsko-bilogorske županije. Njega organiziraju Udruga Dragovoljaca i Veterana Bjelovarsko-bilogorske županije u suradnji s Bjelovarsko-bilogorskom županijom. Predsjednik UDVDR BBŽ, Ivan Korenić, najavljuje program koji počinje u 14 sati.

– Snage će odmjeriti četiri ekipe seniora i četiri ekipe veterana. Razigravanje za seniore je od 17 sati, a za veterane od 18 sati. Od 18 i 30 kopačke će ukrstiti pioniri NK Bjelovara i NK Mladosti iz Ždralova – najavljuje.

Od 19 sati u revijalnoj će utakmici snage odmjeriti svećenici i novinari, a nakon toga slijedi jedan, za naše prilike, klasični nogometni okršaj.

– Revijalnu utakmicu odigrat će Grad Bjelovar čije nogometne snage predvodi gradonačelnik Dario Hrebak i Bjelovarsko-bilogorska županija koju predvodi župan Marko Marušić – napominje i dodaje da se nadaju lijepom vremenu koje je i najavljeno za petak.

Proglašenje pobjednika bit će u 20 sati, a čitav turnir održat će se na umjetnoj travi u Ulici Jakova Gotovca u Bjelovaru, pa Korenić poziva zainteresirane da svakako dođu i uživaju u nogometnim poslasticama.

naslovna FOTO: Facebook župan Marko Marušić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!